Det här måste vara ett skämt. Ingen kan på allvar skriva så dåligt, och ingen kan så självsäkert slänga sig med felaktiga fakta.

SAM.K., 27 år, Mariestad, Igår 12:37 Till Emily_R !

Gör han det kort och gott för ekonomiska skäl ? Vad vet du om MJ egentligen ? Själv en idol sedan jag kunde gå. Tapeter blockerade av hans planscher. Sett han LIVE 2 ggr. Den ÄNDA som äger Beattles rättigheterna idag, om du nu vet vilka de var ? Rättigheternas “pris värdering” idag = Ovesäntligt ! (Finns inget pris). Dock ingen som vill betala den idag. MJ är också den ÄNDA som tjänat mest i Musik branschen NÅGONSIN, och heller har ingen slagit Hans rekord, än. Och heller tror jag inte någon kommer att slå dem. Vad säger det kanske, han gör de för ekonomiska skäl, ha´ ! Anledningen till att han sålde sin Ranch (Neverland) Var för att personal omsättningen var en onödig konstand för att ha Ranchen i trimm. Och en månads lön för att håll alla personaler nöjda kostade han närmare 1000.000. $. (Om du kan räkna 0:rna) ? Och du vet nog säkert heller inte att MJ var / ÄR den ÄNDA som skrivit ett Kontrakt när han tjänade som mest på sin tid. Att från och med den dagen hur mycket än han tjänade, varje *Cent (Amerikansk Öre), gick till dem som inte har vatten eller mat varje dag. Det var just därför han fick ett Pris av då varande Amerikanska Presidenten, för de ! Har någon gjort någon sådant idag ? Du visste säkert heller inte att Schweiz är det ända landet som har en STEN HÅRD Lag som stiftar att vem som helst kan investera i deras banker, utan att någon får någon som helst information om just dina tillgångar. Det gör man inte om man har Ekonomiska problem, tidens största stjärna inom Pop har ekonomiska problem… Do your sudying a bit more, PEALSE ! / – Sam.

Det handlar alltså om Michael Jackson som 2006 sålde rättigheterna till Beatles musik för att undvika att Neverland såldes på exekutiv auktion. Kommentaren ovan lämnades i samband med en artikel om att Wacko Jacko ska göra comeback, och nog skulle det kunna vara lite kul att se honom live.